De Petre Dobrescu,

Femeia l-a răpit, în anul 2000, pe un bărbat din București, forțându-l să vândă o casă, a notat observator.tv.

De atunci, de 19 ani, ea era fugară, fiind căutată de autoritățile din România. în 2006, bărbatul pe care l-a ținut captiv în condiții improprii a murit.

S-a constatat că bărbatul a murit din pricina condițiilor în care a fost ținut în captivitate, iar femeia a fost acuzată de crimă și a primit o pedeapsă de 17 ani de închisoare.

Ea a fost depistată în Spania și a fost reținută pe 28 noiembrie și urma să fie extrădată în România pe baza unui mandat european de arestare.

Nu mai poate fi arestată!

Când au dus-o la tribunal pentru a prelungi arestarea în vederea extrădării, judecătorul a decis, spre surprinderea tuturor, să o elibereze. 

Potrivit ziarului spaniol Ultima Hora, judecătorul a consultat baza de date și nu a găsit niciun ordin de detenție pe numele româncei, din cauza unei erori de computer.

El ar fi încercat apoi să obțină informații de la tribunalele superioare, dar nimeni nu a putut clarifica situația. În cele din urmă, magistratul a decis eliberarea femeii.

Situația e complicată petru că legea spaniolă nu permite arestarea de două ori a unei persoane pentru aceeași infracțiune.

Citeşte şi:

UPDATE | Nicolae Bănicioiu, audiat timp de 5 ore la Parchetul General ca martor în dosarul Colectiv: „Am fi vrut să facem mai mult. Nu am refuzat niciun ajutor”

Jurnal de Albania. Viața de după cutremur: empatie și patriotism. Albanezii își reconstruiesc țara cu sufletele

Lupte de stradă la Paris. Franța, paralizată de 1,5 milioane de oameni care au participat la o grevă masivă provocată de reforma pensiilor

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează