De Paul Tecuceanu,

„Pot confirma că am primit rezultatele testelor de laborator ale celor doi cetățeni români care au fost tratați timp de 10 zile la Spitalul General Tabanan, iar rezultatul este pozitiv. Ambii pacienți sunt în stare stabilă. Cu toate acestea, ei vor rămâne izolați până când testele lor vor fi negative”, a declarat, luni, șeful Agenției de Sănătate Tabanan, Nyoman Suratmika.

Acesta a precizat că bărbatul s-a prezentat primul la spital. El a mers la o unitate medicală privată și a anunțat că a început să se simtă rău.

„A avut febră, tuse și dificultăți de respirație la sosirea sa la spitalul Tabanan”, a explicat oficialul din Bali, care a adăugat: „După ce a stat două zile la spitalul din Tabanan, soția sa a început să prezinte simptome similare, așa că am pus-o și pe ea în izolare”.

„Suntem recunoscători să aflăm că cei doi pacienți sunt acum într-o stare mai bună, dar din moment ce sunt încă pozitivi cu COVID-19, așteptăm în continuare teste complete. După ce sunt declarați negativi pentru COVID-19, li se permite să iasă din spital”, a încheiat Nyoman Suratmika.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali

Lora și Ionuț Ghenu se află și ei în Bali. Cei doi sunt însă blocați și nu se mai pot întoarce în țară, după ce zborul pe care îl aveau programat pe 7 aprilie a fost anulat.Citeşte şi:

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Mărturie cutremurătoare a unui fotbalist infectat cu coronavirus: „Am avut nevoie de oxigen! Nu știam ce se va întâmpla cu mine”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate