Mergi direct la conținut »
UPDATE VIDEO | Români surprinși în avionul groazei Londra - Dublin. Mărturii din infern: ”Am crezut că murim! Am aterizat de urgență la Liverpool”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

UPDATE VIDEO | Români surprinși în avionul groazei Londra – Dublin. Mărturii din infern: ”Am crezut că murim! Am aterizat de urgență la Liverpool”

Români surprinși în avionul groazei Londra - Dublin. Mărturii din infern: ”Am crezut că murim. Sunt salvări peste tot, am aterizat de urgență la Liverpool”.

O cursă Ryanair ce făcea legătura între Londra și Dublin, Irlanda, a aterizat de urgență la Liverpool. Aeroportul din capitala Irlandei e închis din cauza unei furtuni, botezată Ali. Mai multe zboruri dinspre Anglia fie au fost fie anulate, fie redirecționate la aterizare în altă parte.

Avionul a plecat la 10.30 din Londra, trei ore a fost zborul, în loc de 45 de minute. Alte aproape patru ceasuri, pasagerii, între care și români, au fost ”sechestrați” precum niște infractori în aeronavă. Au fost ”eliberați” la ora locală 17.00.

ACTUALIZARE. VIDEO, AICI. Avionul Ryanair s-a balansat dintr-o parte în alta când se apropia de pistă. Când era pe punctul de a ateriza, brusc s-a înălțat iar la cer. Din cauza rafalelor de vânt, avionul era cu fulgul de zăpadă. A încercat de trei ori să aterizeze, dar n-a reușit!

Mai mulți români au fost în aparatul de zbor, care, potrivit lor, era să se prăbușească. Pasagerii au fost ținuți alte trei ore în avion, pilotul sperând să primească acceptul a duce avionul la Dublin. La protestul celor din aeronavă, care au amenințat că vor suna poliția și va acuza personalul de sechestrare, după ore de așteptare, pasagarii au fost coborâți și au rămas în Liverpool.

„O oră și ceva ne-am învârtit deasupra Dublinului. Ne-a întors ca pe clătite! Am vomitat tot! Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Până la urmă, s-a luat decizia aterizării de urgență la Liverpool. Sunt Salvări peste tot, suntem în stare de șoc! Nu ni se permite să coborâm, cel puțin deocamdată. Bine că am scăpat, nu mai contează că am pierdut legătura cu Bucureștiul”, ne-a spus o româncă, unul dintre pasagerii teribilului zbor.

Autoritățile au anunțat problemele de la aeroportul din Dublin, avertizând călătorii să verifice situația meteo. Vântul a bătut cu peste 120 km/ h.la rafală. Șefii aeroportului spun că orarulde zbor ar putea fi afectate mâine din cauza uraganului Ali. Alerta portocalie urma să fie ridicată la ora 13:00, dar avertismentul galben va rămâne în vigoare pentru toată Irlanda până la ora 17:00.


CITEȘTE ȘI:

Reacția oamenilor la suma imensă cheltuită pentru „Zilele Sectorului 5”: „Cred că Dan Bittman e agent sub acoperire DNA”

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
Close
Închide
  Close