Mergi direct la conținut »
Românii au cumpărat mici mai scumpi în minivacanţa de 1 Mai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Românii au cumpărat mici mai scumpi în minivacanţa de 1 Mai

Românii au cumpărat mici mai scumpi în minivacanţa de 1 Mai

În minivacanţa de 1 Mai, românii au consumat peste 30 milioane de mici, mai mult cu 10-15% față de anul trecut, arată estimările realizate de procesatorii de carne.

Salariile multor români bugetari au crescut în ultima perioadă, astfel că și puterea de cumpărare a fost mai mare…când a venit vorba de micii.

Ziua Internaţională a Muncii i-a făcut pe români mai darnici, orientându-se spre rețete de mici mai scumpe.

„Începem să ne aducem aminte de produsele cu rețete adevărate. Dacă până acum românii cumpărau doar mici din carne de porc, în acest an s-au îndreptat spre cei care conțin și carne de vită și de oaie, mai scumpi. Însă rețete adevărate presupun și salarii adevărate”, a declarat Dragoș Frumosu, președintele Federației Sindicatelor din Industria Alimentară, potrivit România liberă .

În minivacanţa de 1 Mai, s-a depăşit pragul de 30 milioane de mici, o creştere de 10-15% faţă de anul trecut. Consumul mare a făcut ca unii retaileri să rămână fără mici în galantare.


EXCLUSIV / ”Preotul” a violat fetița de cinci ani și apoi i-a zdrobit capul cu o cărămidă. Bărbatul este printre cei cinci suspecți ai omorului de la Baia Mare


 

Close
Închide
  Close