MENIU CAUTĂ

Rona Hartner și Herve se căsătoresc. Unde va avea loc marele eveniment. “Așa va fi petrecerea“

Distribuie

Rona Hartner și francezul Herve trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au logotit, iar anul acesta se vor căsători în Franța. Actrița și iubitul ei au fost invitați în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", unde au făcut dezvăluiri interesante.

„Măi oameni buni, sunt logodită şi ne căsătorim anul acesta! Asta este bomba, mă mărit! (…) S-ar putea să vă surprind şi să vă sun să vă sun că la trei dimineaţa! Dacă nu fac aşa, mă organizez şi vă anunţ din timp”,   a povestit  Rona Hartner la Pro tv.

Pe 7 martie este ziua vedetei, așa că va petrece alături de cei dragi. „Eu nu prea cred în petrecerile preorganizate, prefer să veniţi în şlapi şi să vă trageţi o rochie pe voi, să vină lumea cu părul vâlvoi şi doar s-o facem lată! În Franţa aşa va fi petrecerea, pe malul mării, în rochii de seară şi şlapi (…) Facem şi în românia ceva, păi ce, noi nu dansăm o sârbă?”‘,  a spus vedeta în cadrul emisiunii TV.

Rona Hartner se va căsători la catedrala Notre Dames, iar apoi  petrecerea va continua la un club şi se va încheia pe plajă. „Problema mea este că mă voi schimba de câteva ori în ziua respectivă. Probabil voi avea mai multe ţinute. Am avut nişte viziuni, am văzut rochia de mireasă. Mi-ar plăcea să port o coroniţă specifică tradiţiei ortodoxe. Nu avem încă naşi pentru căsătorie şi nici nu am fixat data exactă a evenimentului.” a spus Rona.

Citește și

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei

 

Citește mai multe despre Rona Hartner, casatorie și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii