MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2017 13:48

S-a redeschis circulația auto pe strada Valea Ialomiței. S-au încheiat lucrările de la suprafață pentru Magistrala 5 de metrou

Distribuie

S-a redeschis circulația auto pe strada Valea Ialomiței. Circulația auto pe strada Valea Ialomiței a fost redeschisă, luni, 6 noiembrie, în totalitate, ca urmare a finalizării lucrărilor de refacere a suprafețelor, ca urmare a șantierului pentru Magistrala 5 (M5) de metrou.

„Metrorex informează că, în data de 6 noiembrie 2017, a fost redeschisă în totalitate circulația rutieră pe strada Valea Ialomiței, urmare a finalizării lucrărilor de refacere a suprafețelor. Astfel, traficul se desfășoară fără restricții pe strada Valea Ialomiței, între strada Valea Oltului și Bulevardul Drumul Taberei, sector 6, București”, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Primul tronson al Magistralei 5 de metrou va avea o lungime de 6,871 kilometri și va avea un depou și zece stații: Eroilor, Academia Militară, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomiței, Valea Argeșului și Râul Doamnei.

Proiectul „Linia de metrou Magistrala 5: Secțiunea Râul Doamnei — Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiței” se încadrează în Programul Operațional Sectorial — Transport, Axa prioritară 2 — Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii naționale de transport în afara axelor prioritare TEN-T în scopul dezvoltării unui sistem național durabil de transport și în Domeniul major de intervenție 2 — Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii feroviare naționale și a serviciilor pentru călători. Magistrala 5 de metrou va fi una multifuncțională. Va fi și adăpost antiatomic!

FOTO: b365.ro


CITEȘTE ȘI… REPORTAJ EXCLUSIV/ Adevărul crunt despre românul găsit inconștient într-o curte din Londra: ”Am fost bătut încontinuu 14 ore și ținut cu capul în hazna” (FOTO&VIDEO)


 

Citește mai multe despre magistrala 5, Metrorex și Metrou pe Libertatea.

Comentarii