Mergi direct la conținut »
Salman Khan, transformat total. Mesajul surprinzător al Iuliei Vântur. "Iubesc acest look!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Salman Khan, transformat total. Mesajul surprinzător al Iuliei Vântur. „Iubesc acest look!”

Salman Khan arată altfel, după ce și-a schimbat look-ul, pentru noul său film. Se pare că transformarea este pe placul Iuliei Vântur, care a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat afișul cu prezentarea filmului, în care va apărea iubitul ei.

Actorul de la Bollywood, despre care nu de puţine ori presa internaţională a scris că s-ar iubi cu Iulia Vântur, şi-a schimbat radical înfăţişarea pentru noul rol pe care îl joacă în „Bharat”. Filmul se va lansa pe marile ecrane în această vară. Afișul prezintă un tren supraaglomerat dintr-o stație de tren. Povestea filmului descrie călătoria unui bărbat și a unei întregi națiuni. Bharat se va lansa pe 5 iunie. „Iubesc acest look!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Salman Khan şi Iulia Vântur nu au recunoscut vreodată public că ar avea o relaţie, dar nu de puţine ori s-au comportat ca un cuplu.  Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat acest lucru.

Iulia Vântur și starul de la Bollywood merg în vacanțe împreună, românca ar locui în casa acestuia, iar de ziua lui i-a organizat o petrecere la ferma actorului din Panvel. Mai mult, fosta vedetă Pro TV și-a surprins iubitul cu un cadou special. Salman Khan a împlinit 53 de ani pe 27 decembrie 2018, iar Iulia Vântur i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix specific biserice ortodoxe. Starul indian a fost surprins chiar în seara respectivă, purtându-l mândru la gât, potrivit India Today.

Citește și

Momentul în care s-a prăbușit prima turlă a Catedralei Notre-Dame din Paris | VIDEO

 

 

Close
Închide
  Close