Mergi direct la conținut »
Șase români au vandalizat un cimitir în Italia. Au furat tot ce au găsit în cale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șase români au vandalizat un cimitir în Italia. Au furat tot ce au găsit în cale

Șase români au vandalizat un cimitir în Italia. Au furat tot ce au găsit în cale

Șase români din Italia au șocat o întreagă comunitate, după ce au vandalizat cimitirul din localitatea Maleo, din provincia Lodi. 

Când oamenii s-au dus la cimitir au avut parte de o priveliște de coșmar: cruci rupte, morminte deschise. Incidentul a avut loc în data de 16 martie 2018, iar autoritățile i-au găsit, între timp, pe autori și i-au trimis în judecată, a anunțat observator.tv.

Au furat statui de bronz și obiecte de cupru

Aceștia sunt, cu toții, cetățeni români, șase la număr. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, locuiește în Lodi, un altul de 31 de ani, stă în Pavia. Ceilalți sunt, de asemenea, tineri: 23 de ani, 29 de ani, 32 de ani și 42 de ani.

Prima înfăţişare în faţa instanţei Tribunalului din Lodi a avut loc în 21 noiembrie. Românii sunt acuzați de distrugere și furturi, fiindcă au plecat cu mai multe statui de bronz și alte obiecte din cupru.


Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

Close
Închide
  Close