Mergi direct la conținut »
Scăpăm de chiulul din Parlament? Dragnea promite că va schimba programul în noul Legislativ
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Scăpăm de chiulul din Parlament? Dragnea promite că va schimba programul în noul Legislativ

Scăpăm de chiulul din Parlament? Dragnea promite că va schimba programul în noul Legislativ

Scăpăm de chiulul din Parlament? Liderul PSD Liviu Dragnea spune că noii aleşi ar trebui să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament, şi promite că social-democraţii vor propune o schimbare în programul Legislativului "pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor". 

De Valentina Postelnicu,

Liderul PSD Liviu Dragnea vrea ca Parlamentul să scape de eticheta negativă datorată activităţii de doar două zile pe săptămână şi a şedinţelor de plen suspendate din lipsă de cvorum. Şi pentru asta vrea să schimbe programul noilor aleşi, pentru a sta mai mult la muncă. Prima condiţie pe care ar trebui să o îndeplinească parlamentarii: să vină la serviciu.

„Sper că de săptămâna viitoare când se va constitui Parlamentul, noii parlamentari, precum şi cei care nu sunt la primul mandat să fie de acord să avem o activitate parlamentară corectă şi normală. Şi să îndeplinească toţi măcar prima condiţie, să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament” a spus Dragnea la Alexandria. 

El a adăugat că cei de la PSD vor încerca să propună o „mică schimbare în programul Parlamentului” pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor şi în adoptarea acestora.

 

Close
Închide
  Close