MENIU CAUTĂ

Schimbare majoră la cea mai mare bancă din România. Toți clienții sunt afectați

Distribuie

Cea mai mare bancă din România, Banca Comercială Română, face o schimbare majoră. BCR a anunțat că renunță la casieri în 28 de sucursale din țară, care sunt transformate în unități de tip cashless, ceea ce înseamnă că se vor derula operațiuni în regim electronic.

BCR a anunțat că decizia face parte din procesul de modernizare a rețelei de unități. Astfel, de la 4 ianuarie, în 28 de sucursale nu vor mai fi prezenți casieri, unitățile fiind transformate în unități de tip cashless.

Mai precis, în loc să meargă la casierie, clientul va parte la aparatele instalate pentru a face diferite operațiuni. Mai precis, el va folosi fie aparatul MFM – mașină multifuncțională -, fie ghișeul automat destinat persoanelor fizice, prin intermediul căruia se pot face depuneri de numerar și se pot plăti facturi.

BCR a mai anunțat că numărul unităților în care se va renunța la casieri va crește până la 125 pe parcursul acestui an. De asemenea, instituția a anunțat că va deschide, tot anul acesta, șapte sucursale noi de tip Centru de Dialog Financiar, în timp ce alte 58 vor fi modernizate. Investiția totală privind aceste schimbări se ridică la 50 de milioane de euro, în următorii doi ani.


Citește și: EXCLUSIV/Loredana, flancată la TOATE concertele de doi angajați ai M.A.I.! Sunt mereu cu ea pe scenă


Citește mai multe despre banca și bcr pe Libertatea.

Comentarii