Mergi direct la conținut »
Aproape 60 de școli din trei județe sunt închise vineri, din cauza vremii nefavorabile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aproape 60 de școli din trei județe sunt închise vineri, din cauza vremii nefavorabile

Aproape 60 de școli din trei județe sunt închise vineri, din cauza vremii nefavorabile

Cursurile școlare din 59 de unități de învățământ preuniversitar din județele Maramureș (56), Cluj (2) și Harghita (1) sunt suspendate integral vineri, 18 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și în conformitate cu deciziile luate de comitetele pentru situații de urgență, anunță Ministerul Educației Naționale (MEN).

De Dragoș Tănase,

Orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ, cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, potrivit sursei citate.

Informațiile au fost comunicate/actualizate de inspectoratele școlare județene, în cursul zilei de miercuri, 17 ianuarie, și pot face obiectul unor update-uri, în funcție de evoluția situațiilor la nivel local. Mai multe școli din Cluj și Maramureș au fost închise și ieri, tot din cauza vremii.


Citește și… Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!


 

Close
Închide
  Close