Mergi direct la conținut »
Școlile pot decide dacă suspendă orele de curs şi pentru joi, 30 mai, pentru vizita Papei Francisc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Școlile pot decide dacă suspendă orele de curs şi pentru joi, 30 mai, pentru vizita Papei Francisc

Școlile pot decide dacă suspendă orele de curs şi pentru joi, 30 mai, pentru vizita Papei Francisc

Unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi pentru joi cu aprobarea consiliilor de administraţie, în contextul vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, a anunţat, marţi, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

De Andreea Radu,

„Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a acţiunii, unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administraţie. Aceste unităţi vor informa în scris Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti până miercuri, 29 mai 2019”, precizează sursa citată.

ISMB menţionează că lista nominală a şcolilor aflate în această situaţie va fi afişată public, miercuri, pe site-ul www.ismb.edu.ro.

Cursurile din toate grădinițele, școlile și liceele din București vor fi suspendate vineri, 31 mai, când începe oficial vizita Papei Francisc în Capitală, a decis Inspectoratul Școlar. Inițial, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a propus să fie închise pe 31 mai doar școlile de pe traseul oficial al Papei și cele aflate pe o rază de 1-2 kilometri. Însă directorul general al ISMB a anunțat, vineri, decizia de a închide toate unitățile de învățământ în ziua de vineri.

Papa Francisc va ajunge în Capitală vineri, 31 mai. El va fi așteptat pe Aeroportul Otopeni de președintele Klaus Iohannis și de soția sa, apoi va merge pe bulevardele din București celebrul Papamobil, unde va fi întâmpinat de românii care îl vor aştepta.


Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk


 

Close
Închide
  Close