Mergi direct la conținut »
Scrisoarea primită de Prințul Charles de la Camilla, când era căsătorit cu Diana. A suferit enorm după ce a citit-o
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scrisoarea primită de Prințul Charles de la Camilla, când era căsătorit cu Diana. A suferit enorm după ce a citit-o

Scrisoarea primită de Prințul Charles de la Camilla, când era căsătorit cu Diana. A suferit enorm după ce a citit-o

Prințul Charles începuse o relație cu Camilla înainte cu câteva luni înainte să plece într-un turneu alături de Marina Regală a Regatului Unit. Cât era plecat, moștenitorul tronului Marii Britanii a primit o scrisoare sfâșietoare de la femeia pe care o iubea. 

Înainte să se căsătorească cu Prințesa Diana, Charles a avut o relație cu Camilla. Familia Regală ar fi fost de părere că actuala soție a Prințului nu este suficient de bună pentru el, potrivit mirror.co.uk.

După presiunea pusă de familie, Charles a încheiat relația cu ea. Dar Prințul nu se aștepta la ce a urmat. Cât se afla alături de Marina Regală, el a primit o scrisoare de la Camilla.

Aceasta îl anunța că a acceptat propunerea de căsătorie venită din partea lui Andrew Parker Bowles. În cartea „The Duchess: The Untold Story”, scriitoarea Penny Junor a scris despre respectiva scrisoare.

„I-a scris lui Charles și i-a spus ce se întâmplă. I-a rupt inima”, scrie Junor care a mai afirmat în cartea ei că Prințul, devastat de veste, a arătat scrisoarea primită de la Camilla unor apropiați.

Camilla s-a căsătorit cu Andrew în anul 1973, iar cuplul a avut împreună doi copii. Andrew a murit în anul 1995, iar în anul 2005, într-o ceremonie care a avut loc la Windsor Guildhall, Charles s-a căsătorit cu Camilla. La nuntă au fost prezenți membrii ai familiei regale, inclusiv Regina și fii lui Charles, William și Harry.


VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: „Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”


Close
Închide
  Close