Mergi direct la conținut »
Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe pentru Moş Crăciun: „Nu vreau jucării, vreau ca tata...”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe pentru Moş Crăciun: „Nu vreau jucării, vreau ca tata...”

Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe pentru Moş Crăciun: „Nu vreau jucării, vreau ca tata…”

Zoe din Springfield, Massachusetts, i-a scris câteva rânduri lui Moș Crăciun care au devenit virale pe internet. Scrisoarea a fost publicată de bunica fetiței. 

Copila, în vârstă de 10 ani, a scris că în loc de jucării, ea vrea ca Moșul să-i mute programul de lucru al tatălui ei, astfel încât, în ziua de Crăciun, să poată petrece mai mult timp alături de el.

Lipsită de egoism, ea recunoaște că anul acesta nu a fost extrem de cuminte, dar speră că dorința ei va fi îndeplinită.

„Vreau foarte puține lucruri de Crăciun. Am fost ok anul acesta. Dar dintre toate lucrurile pe care mi le aduci, vreau să-mi aduci unul – și singurele persoane care îmi pot îndeplini dorința ești tu și șeful tatălui meu.

Vreau să schimbi programul de lucru al tatălui meu, acum el lucrează de la 4:30 la 1:00. Vreau să-l schimbi și să fie de la 6:30 – 3.00. Ar fi atât de fericit și când el este fericit, eu sunt fericită.

Și îți spun asta: Poți să nu vii la mine acasă (vreau doar trei lucruri), dar poți te rog să-i schimbi tura de lucru”, a scris Zoe.

Scrisoarea lui Zoe către Moș Crăciun (foto WWLP)


VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”


 

 

Close
Închide
  Close