Mergi direct la conținut »
FOTO | Scrisorile secrete trimise de Prințul Philip către Prințesa Diana. Regina nu a crezut că Prințul Charles o va alege pe Camilla
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Scrisorile secrete trimise de Prințul Philip către Prințesa Diana. Regina nu a crezut că Prințul Charles o va alege pe Camilla

FOTO | Scrisorile secrete trimise de Prințul Philip către Prințesa Diana. Regina nu a crezut că Prințul Charles o va alege pe Camilla

Despărțirea Prințului Charles de Prințesa Diana de acum 26 de ani a șocat o lume întreagă. Deși se credea că Regina Marii Britanii le-a scris celor doi pentru a recomanda divorțul, o scrisoare trimisă de Prințul Philip dezvăluie cu totul altceva. 

Făcută publică pentru prima dată, scrisoarea redactată de soțul Reginei Elisabeta a II-a și trimisă Prințesei Diana arată că lucrurile nu au stat așa cum au părut în scandalul despărțirii dintre părinții lui William și a lui Harry.

Prințul Philip a scris, în anul 1992, că el și Regina nu sunt de acord cu relația amoroasă pe care Charles o avea cu Camilla Parker, potrivit mirror.co.uk.

“Nu ne-am imaginat vreodată că el ar putea să te părăsească pentru ea. Nu îmi pot imagina ca un om în toate mințile să te părăsească pe tine pentru Camilla. O asemenea perspectivă nu ne-a trecut niciodată prin minte”, au fost cuvintele Prințului Philip pentru Diana.

Soțul Reginei și-a exprimat, de asemenea,  simpatia și sprijinul față de Lady Di, oferindu-se să fie mediator în războiul dintre ea și Charles.

La 29 iulie 1981, nunta dintre Charles şi Diana a fost evenimentul monden al anului

El a mai menționat că va face tot posibilul să o ajute pe Diana și pe Prințul Charles: „Nu pot decât să repet ce am spus înainte, dacă îmi permiți, voi face mereu tot posibilul pentru a te ajuta pe tine și pe Charles. Dar sunt gata să recunosc că nu am niciun talent în a fi consilier de mariaje”.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

În trecut, Diana i-a mărturisit secretarului privat de pe vremea aceea, Patrick Jephson, că suportul din partea socrului ei a însemnat mult pentru ea.

Prințesa Diana era foarte bucuroasă că Prințul Philip îi scrie (foto mirror.co.uk)

Deși Philip și-a arătat susținerea față de ea, el a făcut clar faptul că el și Regina nu vor fi niciodată de acord ca Diana sau Charles să aibă relații amoroase pe viitor.

El i-a mai scris Dianei, într-o altă scrisoare, că ea are jumătate din vină că mariajul cu Charles s-a destrămat. “Poţi să priveşti sincer în sufletul tău şi să spui că relația lui Charles cu Camilla nu a avut nimic de a face cu comportamentul tău față de el în mariaj?”, a întreba-o Philip pe Diana.

Detalii despre problemele avute de Charles și Diana au fost dezvăluite publicului pentru prima dată în perioada în care au fost scrise aceste scrisori. Și în 1992, au avut loc câteva scandaluri regale, menținând familia regală în ochii publicului pentru restul anului.

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal
Recomandări

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal

Cum scandalurile nu se mai opreau, Regina Elisabeta a hotărât să fie de acord cu divorțul celor doi. Acesta a fost pronunţat la 28 august 1996, în urma lui Diana primind suma de 17 milioane de lire sterline, împreună cu un ordin legal prin care i se interzicea să mai dea amănunte presei.

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a căsătorit în 2005 cu Camilla Parker Bowles.

Recent, presa din Marea Britaniei a scris că Prințul Charles nu are o relație prea bună cu cei doi fii ai săi, William și Harry. O sursă apropiată Casei Regale ar fi declarat că Prințul de Wales „urăște” faptul că Harry și William au devenit populari după ce au discutat în public despre sentimentele lor față de moartea mamei lor, Prințesa Diana.


VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


 

 

 

Close
Închide
  Close