Mergi direct la conținut »
Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză familia iubitului tinerei: "L-au ținut 16 ore ascuns!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză familia iubitului tinerei: „L-au ținut 16 ore ascuns!”

Tatăl Andreei Celea a vorbit pentru Observator despre relaţia plină de violenţă a fiicei sale cu bărbatul acuzat că a ucis-o. El susţine că familia foarte bogată a tânărului ar fi încercat să-l ascundă ca să nu fie arestat.  Tânărul acuzat de crimă face parte dintr-o familie bogată, care deţine cea mai mare clinică de înfrumuseţare din Republica Dominicană.

Românca moartă în Republica Dominicană ar fi fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, un tânăr bogat, cu o familie influentă.

Tatăl Andreei spune că iubitul fiicei sale este vinovat de moartea fetei de 21 de ani. Familia acestuia este înstărită, deținând cea mai mare clinică de înfrumusețare din Republica Dominicană, susține bărbatul.

„Mama acestui copil, care l-a ținut 16 ore ascuns, se luptă să-l scoată basma curată”, a spus tatăl Andreei Celea.

Gabriel Villanueva a dispărut după ce Andreea a fost găsită moartă în fața hotelului și s-a predat câteva ore mai târziu.

Andreea Celea vorbea fluent cinci limbi străine şi voia să devină medic veterinar. Se gândea adeseori să-şi continue studiile în România. Pe Gabriel Villanueva l-a cunoscut în urmă cu exact doi ani.

Avocaţii lui Gabriel Villanueva susţin că românca s-a sinucis. Însă mama româncei este de altă părere.

Voia să stea câteva zile cu el înainte de ziua lui de naştere. Ea voia să-l ajute, fiindcă el avea un trecut violent. Ne-a ameninţat că ne va omorî pe amândouă, anul trecut, pentru că eu am avut o mare influenţă în privinţa acestei separări”, a spus Anka Voicilă , mama româncei moarte.


Citește și

Stațiunile balneo, un vis de un miliard de euro. Ne îmbătăm cu apă minerală și rămânem cu durerile de șale, făcând turism pentru sănătate

 

Close
Închide
  Close