De Cristina Ologeanu,

3820-107168-bgd.jpg

În această vară, Aly­s­son Paradis a venit în România pentru a fil­ma la „Copilăria lui Icar”, producţie în care ea a deţinut rolul principal feminin şi l-a avut ca partener direct pe regretatul Guillau­me De­pardieu, fiul ce­le­brului Gerard De­par­dieu. În cele două luni cât a stat în ţara noastră, Alysson şi-a făcut mulţi prieteni, printre care se numără şi cântă­re­ţul Bogdan Ne­groiu.

3820-107167-11vdt6.jpgCei doi s-au cu­nos­cut chiar la fil­mări, Bog­dan fiind şi el im­pli­cat în această peli­cul­ă. „Am fost director de locaţii la această producţie. Aşa am cu­noscut-o pe Alysson. Este o tipă foarte degajată. Se ştia cu toată echipa, de la actori la ma­şi­nişti. După fil­mări, împreună cu alţi colegi, ieşeam să luăm masa. Noi doi ne-am înţeles foarte bine, mai ales că, pe lângă film, am mai avut un subiect comun: muzica. Am ră­mas amici şi nu avem nici o re­laţie a­mo­­roasă”, afirmă Ne­­­gro­­iu. Chiar şi aşa, surse din anturajul cân­tă­re­ţului susţin însă că în­tre Bogdan Ne­groiu şi Alysson Pa­radis este mai mult de­cât o relaţie de amiciţie, cei doi fiind în­dră­gostiţi lulea. Iar dacă ei decid să meargă mai departe şi să se căsătorească, Bog­­­­­dan ar putea de­ve­ni cumnat cu celebrul Johnny Depp, soţul Vanessei Paradis.

Revine în muzică

După o absenţă de doi ani de pe piaţa mu­zicală, Bogdan şi trupa lui de reggae se pregătesc să scoa­tă un nou material discografic. Cel de-al patrulea al­bum semnat El Ne­gro, „An­ti­pa­ni­ca”, va fi lan­­sat printr-un me­gaconcert, pe da­ta de 3 decembrie, în Clubul Fabrica din Bucureşti, începând cu ora 21.00. În ca­drul evenimentului, El Negro va susţine un recital live într-o formulă de 10 muzicieni.

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize