MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2006 21:51

Secretar de stat injunghiat in timpul unei audiente

Distribuie

Incident incredibil consumat, ieri seara, in sediul Agentiei Domeniilor Statului (ADS). Barna Tanczos, presedintele institutiei, a fost injunghiat chiar in biroul sau.


Agresorul, Alecu Chitaru, de 54 de ani, patronul firmei Pantera Neagra din Iasi, fusese in audienta la Barna Tanczos (foto) cu o problema legata de obtinerea unor acte pentru mai multe terenuri ale unor consateni. Enervat ca mai pierduse o zi tot pe holurile ADS si nemultumit ca in audienta de ieri nu a obtinut raspunsurile dorite, barbatul venit tocmai de la Cotnari, judetul Iasi, a decis sa se razbune pe secretarul de stat. A asteptat pana aproape de sfarsitul programului de lucru cu publicul, atunci cand in institutie mai era foarte putina lume, iar la usa demnitarului doar secretara. Atunci, Chitaru a dat buzna in birou, de aceasta data inarmat cu un cutit. Dupa o scurta lupta, seful ADS a incasat o lovitura de pumnal care i-a tintit spatele. Ranit grav, Barna Tanczos s-a prabusit in semiinconstienta, iar atacatorul sau a rupt-o la fuga pe holurile cladirii.


Cateva minute mai tarziu, cuprins de remuscari, Chitaru a sunat la 112 si s-a predat. Politistii Sectiei 3 l-au luat pe acesta de pe strada Schitu Magureanu si l-au bagat imediat in ancheta. Presedintele ADS a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, fiind acum in afara pericolului.

Comentarii