De-a lungul timpului, Andreea Marin și-a asociat imaginea cu produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, corpului și părului, servicii de înfrumusețare ori cele ce țin de viață sănătoasă, electrocasnice, produse de larg consum, dar și automobile, industria hotelieră din țară și din străinătate, turism, medicină, fabrici ce produc diverse produse utile în viata de zi cu zi. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize-surprize” și-a ales cu multă atenție contractele de imagine, ea impunându-și anumite reguli.

Secrete din culisele reclamelor cu Andreea Marin: "Nu sunt făcută să fiu manechin, mi-ar fi foarte greu să fac o astfel de meserie în mod constant"

„Îmi respect munca și imaginea creată pe principii sănătoase și nu pot să o asociez cu ceva în care nu cred, nu îmi place sau nu consider că e demn de a fi recomandat și altora. Apoi, nu vreau să fiu implicată în prea multe acțiuni de publicitate într-un timp scurt sau în aceeași perioadă, pentru că trebuie să îi dai voie omului ce îți privește recomandările să «digere» mesajul transmis, să îl înțeleagă, nu e un plus disiparea imaginii mele în prea multe direcții, pentru că pot pierde la capitolul credibilitate, nu mai pot fi convingătoare, iar eu țin la respectul reciproc dintre mine și publicul meu. Ce e prea mult, e prea mult, pur și simplu, iar eu cred în echilibru”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

5 andreea marin – reclame (10)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

A spus pas multor oferte

Nu de puține ori Zâna a fost nevoită să refuze contracte avantajoase din punct de vedere financiar dintr-un motiv întemeiat.

Donald Trump, pus sub acuzare penală la New York. Fostul președinte al SUA spune că e „persecutat politic”