Mergi direct la conținut »
Scandal la o ședință de Consiliu Local în Chiajna-Ilfov. Poliția, solicitată să intervină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Scandal la o ședință de Consiliu Local în Chiajna-Ilfov. Poliția, solicitată să intervină

Scandal la o ședință de Consiliu Local în Chiajna-Ilfov. Poliția, solicitată să intervină

Scandal la o ședință de Consiliu Local în Chiajna-Ilfov. Un bărbat nu a fost lăsat să intre la ședința Consiliului Local, motiv pentru care acesta a solicitat intervenția poliției. Lucrurile ar fi degenerat, izbucnind discuții aprinse și îmbrânceli în care au fost implicați cetățenii prezenți, consilierii locali, consilierul județean, poliția locală și cea de la Ministerul de Interne, primarul comunei, precum și alte persoane din Primărie. După izbucnirea scandalului, ședința ar fi fost suspendată.

În ședința ordinară din luna ianuarie, la punctul ”Diverse”, primarul ALDE al comunei Chiajna, Mircea Minea, aflat la al șaselea mandat (1996-prezent), a propus consiliului local limitarea accesului la ședințele de consilu pentru unul dintre cetățenii Comunei.

Astfel, la intrarea în Primărie s-a aflat, la începerea ședinței Consiliului Local, un efectiv de pază format din trei polițiști locali. Aceștia i-ar fi legitimat pe toți cei care și-au exprimat printr-un mail adresat Primăriei intenția de a participa la ședință.

Polițiștii le-au comunicat oamenilor că pot intra la ședință, mai puțin Cătălin Bunghiuz, care ar fi fost, se pare, mărul discordiei în întreg scandalul. Drept urmare, acesta a sunat la 112 pentru a solicita intervenția Poliției.

La puțin timp, la fața locului s-a prezentat și un consiler județean PNL, căruia de asemenea nu i s-ar fi permis accesul. Scandalul și îmbrâncelile ar fi culminat cu un schimb dur de replici între un consilier local ALDE și consilierul județean PNL.

De menționat este faptul că acest consiler ALDE, Romeo Rasdan, a fost implicat, în vara anului 2017, într-un scandal, după ce a fost filmat că a înjurat și a luat la bătaie un tânăr. La acel moment, conducerea centrală ALDE a promis că îi va retrage mandatul de consilier, lucru ce nu s-a întîmplat.


FOTO | #AllForJan. Articolul nepublicat de jurnalistul slovac Ján Kuciak, ucis în propria casă


 

Close
Închide
  Close