MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2017 11:34

UPDATE/ Sevil Shhaideh, la DNA. Are calitatea de suspect într-un dosar de corupție

Distribuie

Sevil Shhaideh este urmărită penal într-un dosar de corupție. Shhaideh s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, însoțită de avocatul său, și a fost informată de procurorii DNA că este suspectă într-un dosar de corupție. 

UPDATE 11:35: Sevil Shhaideh a declarat la ieșirea de la DNA că a fost informată de procurori că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție. Vicepremierul a precizat că nu a dat o declarație deocamdată, s-a prevalat de toate drepturile de care beneficiază și va reveni în fața anchetatorilor, după ce se va consulta cu avocatul, când va prezenta toate documentele pentru a-și demonstra nevinovăția.

Sevil Shhaideh a stat circa 25 de minute în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Nu există informații până în acest moment cu privire la dosarul în care a fost citată Shhaideh.

Altfel, Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de patru ore, de procurorii anticorupție. Fostul premier a dat explicații, în calitate de martor. Ponta a precizat că declarat că audierea sa la DNA a vizat hotărârea de Guvern privind trecerea lacului Belina la Consiliul Județean Teleorman, și că 'nu a mințit în declarația pe care a dat-o în fața procurorilor'.

Săptămâna trecută, fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat la sediul DNA, în același dosar.

Cine este Sevil Shhaideh!

Citește mai multe despre Sevil Shhaideh, Corupție, DNA - Direcția Națională Anticorupție și Dosarul Belina pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii