MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2017 14:55 , de Valentina Postelnicu

EXCLUSIV. Ponta, mesaj către Dragnea: Îi doresc să îi vină mintea la cap, de când are prea multă putere s-a schimbat în rău

Distribuie

Ponta, mesaj către Dragnea. Fostul premier i-a transmis, miercuri, într-un interviu acordat Libertatea, liderului PSD, că îi dorește să îi vină mintea la cap, pentru că, de când are prea multă putere, s-a schimbat în rău”. Fostul premier a mai declarat că audierea sa la DNA a vizat hotărârea de Guvern privind trecerea lacului Belina la Consiliul Județean Teleorman, și că ”nu a mințit în declarația pe care a dat-o în fața procurorilor”.

'Îi doresc sănătate și să îi revină mintea la cap, că de când are prea multă putere, nu doar la Dragnea am văzut, am mai văzut și la alții, poate mi s-a întâmplat și mie într-o anumită măsură, de când are prea multă putere s-a schimbat foarte mult și s-a schimbat în rău, și îmi pare foarte rău', i-a transmis Ponta lui Liviu Dragnea, după ce acesta afirmase, într-o emisiune la TVR, că îi dorește tot ce-i doreşte şi el, cu mare drag şi cu toată sinceritatea', adăugând că Ponta 'era cu mâna pe sus' să fie chemat la DNA.

Despre audierea sa la DNA, săptămâna aceasta, Victor Ponta a spus că nu a denunțat niciodată pe nimeni. 'Am fost procuror și cunosc semnificația juridică a unor asemenea lucruri. Una e să te cerți cu cineva și alta e să faci plângeri penale, în schimb, am fost de multe ori chemat ca martor, și evident că nu am mințit. Am fost ultima dată la DNA, și am fost chestionat despre o hotărâre de Guvern pe care eu am semnat-o, am spus adevărul', a spus fostul premier.

Ponta a recunoscut că audierea are legătură cu Lacul Belina, fiind vorba despre o hotărâre de Guvern prin care s-a transferat ceva de la  o instituție centrală la una locală'.

Despre afirmația lui Dragnea, că se dorește atacarea PSD, prin intermediul lui, Ponta a răspuns: 'Aici minte și minte pentru că problemele lui personale nu trebuie să le confunde cu problemele partidului. Eram tânăr ca și dumneavoastră când Nicolae Ceaușesc era același lucru cu partidul și România. Nu mai vreau să trăiesc acele vremuri. Dacă domnul Dragnea a făcut ceva ilegal, nu știu și nu e treaba mea să stabilesc asta, le-a făcut pe persoană fizică, cum zicea cinerva. Și faptul că încearcă să tragă după el partidul, Guvernul și Parlamentul pentru a se apăra, este un lucru greșit. E rău pentru PSD, pentru Guvern. Fiecare răspunde pentru greșelile lui. Eu, în 2015, când am fost acuzat de procurori de ceva care nu avea legătură cu politica, am demisionat din funcția de la partid. (..) Înseamnă că se se simte vinovat și are nevoie de protecția altora'.

Citește mai multe despre Victor Ponta și Dosarul Belina pe Libertatea.

Comentarii