MENIU CAUTĂ

Și-a maltratat propriul copil chiar în curtea școlii. A amenințat-o cu moartea pe fosta soție

Distribuie

Tatăl unei eleve din Constanța a mers, pe 20 februarie, la școală, ca să verifice situația școlară a acesteia. Bărbatul a chemat-o pe micuță cu el pe hol, dar fata l-a refuzat, spunându-i că n-are timp să mai mănânce dacă stă de vorbă cu el.

Reacția părintelui a fost una violentă, trăgând-o puternic după el și zgâriind-o pe mână. Când învățătoarea s-a întors în clasă a găsit-o pe copilă plângând și susținând că îi e teamă de părintele ei, a informat replicaonline.ro.

Învățătoarea l-a scos pe părintele violent pe hol, moment în care bărbatul a început să o acuze pe aceasta că învață copilul să nu meargă la tatăl ei. Cadrul didactic i-a cerut tatălui să revină la ora 12 să ia documentele cu situația fetiței.

La finalul programului și-a făcut apariția și mama fetei, moment în care scandalul s-a reaprins. Fostul soț a început să o amenințe pe fosta lui soție. „Las copilul orfan!”, a strigat bărbatul, care este cunoscut în colectivul de părinți ca fiind foarte violent.

Ordin de protecție pentru mama elevei

Femeia a mers la instanță ș a cerut ordin de protecție. Ea s-a plans magistraților că trăiește o stare de profundă teamă pentru siguranța și integritatea corporală atât a sa, cât și a fiicei sale cu privire la eventualele alte acte de violență ale fostului său soț. Copila a spus și ea judecătorilor că tatăl ei vine frecvent la școală și o necăjește.

Judecătoria a emis ordin de protecție pentru 6 luni pe numele bărbatului, însă doar în ceea ce o privește pe mama copilei. Niciun martor nu a dorit să dea declarații, întrucât persoanele prezente la incidental din clasă, părinți ai colegilor minorei, sunt înfricoșați de bărbat și nu doresc să fie audiați. Din lipsă de probe, tatăl nu a primit interdicția de a se apropia de fiica sa.


Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Citește mai multe despre Constanta, Scandal și scoala pe Libertatea.

Comentarii