MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2017 20:00 , de Cristian Burcioiu

VIDEO EXCLUSIV / Și-a serbat ziua de naștere pe terenul de baschet, cu echipa Steaua. Darul surpriză a fost pregătit prin I wonder, magazinul de surprize al Fundației Ringier

Distribuie

O tânără din Capitală nu va uita, probabil, niciodată cum a petrecut cea de-a 32-a aniversare a zilei sale de naștere. Mama sa, I wonder și complicii lor, din echipa de baschet masculin CSM Steaua București, au avut grijă ca totul să iasă perfect. Caty a primit un tort din partea sportivilor, care i-au urat tradiționalul ”La mulți ani!” în șapte limbi. Banii strânși sub formă de donație vor ajunge la doi dintre copiii care suferă de cancer, susținuți de Fundația Ringier.

Vrei să faci cuiva drag un cadou special, un dar surpriză pe care, cu siguranță, să nu-l uite toată viața? Vrei, în același timp, să oferi o șansă la viață unui copilaș aflat în suferință? Ambele dorințe se pot împlini dacă știi pe cine să te bazezi, dacă știi cui să ceri ajutorul. Ei bine, mama unei tinere din București i-a oferit fetei ei un dar cu totul special la cea de-a 32-a aniversare a zilei sale de naștere. Împreună cu I Wonder, parte a Fundației Ringier, un proiect care atrage fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, a organizat o întâlnire surpriză cu idolii fiicei sale: baschetbaliștii de la CSM Steaua București.

Fundația I Wonder – Ringier a organizat totul în mare secret

Totul a fost organizat de I Wonder în cel mai mare secret, cu cea mai mare discreție, iar momentul culminant al întâlnirii-surpriză s-a consumat pe terenul sportivilor, în sala unde-și joacă meciurile de campionat, dar și unde se antrenează. Legată la ochi, Caty a pășit pe parchetul sălii într-un ropot de aplauze,. urmat de un ”La mulți ani!” cântat bărbătește de toți componenții lotului de baschet care în acel moment se aflau în plin antrenament. Apoi, emoționată până la lacrimi, sărbătorita a fost felicitată, rând pe rând, de fiecare sportiv în parte. Cum lotul este unul internațional, tinerei i-a fost urat tradiționalul ”La mulți ani!” în nu mai puțin de șapte limbi: finlandeză, slovenă, sârbă, bulgară, lituaniană, rusă și, firește, română.

”Emoționant și complet neașteptat, dar frumos… Frumos… Să sprijinim sportul și… nu mai spun de donații… Mi se pare o idee foarte, foarte bună”, a spus Caty, încercând să-și stăpânească emoțiile ce o copleșeau.

”La mulți ani!” în șapte limbi, tort, tricou cu autografe și un abonament pe un an la meciurile steliștilor

Pentru ca surpriza să fie desăvârșită, Caty – un fan declarat al echipei de baschet CSM Steaua București – a primit de la idolii ei un tricou de joc ce poartă semnăturile tuturor componenților lotului roș-albaștrilor, un abonament valabil un an pentru toate jocurile baschetbaliștilor steliști, dar și un tort ales pe gustul sărbătoritei, în baza informațiilor culese de echipa I Wonder.

”Fiecare surpriză oferită prin intermediul proiectului  I Wonder este de fapt un ajutor incredibil de mare pentru copiii  bolnavi de cancer susținuți de Fundația Ringier. E vorba de un proiect care atrage fonduri cu ajutorul artiștilor, al sportivilor, al persoanelor publice în general. Toate donațiile făcute pentru un asemenea eveniment sunt direcționate către copiii bolnavi de cancer. Toți cei care vor să organizeze o petrecere-surpriză și, în același timp, vor să ajute niște copii aflați în suferință găsesc mai multe detalii pe www.iwonder.ro”, ne-a declarat Maria  Comandașu, manager proiect I wonder.

Și-a serbat ziua de naștere, pe terenul de baschet, cu echipa Steaua. Darul-surpriză a fost pregătit prin I wonder, magazinul de surprize al Fundației Ringier

După ce momentul festiv surpriză s-a consumat, baschetbaliștii de la Steaua  și-au continuat antrenamentul

Baschetbaliștii steliști: ”Sperăm ca ea să-și amintească mereu de acest moment

Complicii fundației nu au prea avut timp să stea în fața microfonului pentru că, după un antrenament ”spart” într-un mod inedit cu o întâlnire surpriză, s-au dus direct la odihnă, la relaxare. Gândul lor bun a fost transmis însă de Ionuț Georgescu, manager CSM Steaua București:

”Sportul produce emoții și momente de neuitat. Tocmai de aceea, CSM Steaua București se bucură de colaborarea cu I wonder și pentru surpriza reușită în seara aceasta pentru una dintre cele mai înfocate fane ale noastre. Sperăm ca ea să-și amintească mereu de acest moment și să o revedem la meciuri. Suntem cu atât mai bucuroși cu cât banii donați în această seară de neuitat vor merge într-un caz caritabil.

Foto / video: George Capoianu

Citește mai multe despre Baschet și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii