MENIU CAUTĂ

Și-a ucis socrul și a ciopârțit-o pe iubita lui. Motivul e halucinant

Distribuie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a ciopârțit iubita, o femeie în vârstă de 41 de ani, iar pe socrul lui l-a ucis cu bestialitate.

Incidentul a avut loc în localitatea Barboși, din județul Vaslui. Femeia a scăpat miraculos cu viață, a notat vremeanoua.ro. Bărbatul a mers în urmă cu două zile cu iubita și cu socrul la niște vecini, la un grătar.

Acolo, pe fondul consumului de alcool, agresoruil a început să se comporte ciudat și să agreseze verbal gazdele.

Oamenii au decis să-l dea afară pe respectivul. Peste noapte, acesta a pus mâna pe topot și și-a ucis socrul, iar pe iubita lui a tăiat-o grav. Se pare că acesta a vrut să se răzbune pentru faptul că a fost dat afară din curte când era la grătar.

Grozăvia a fost descoperită abia ieri dimineață, când respectivul i-a sunat pe cei care au făcut grătarul și le-a spus ce a făcut. „Duceți-vă și vedeți ce în casă!”, le-a spus.

Poliția a ajuns la fața locului și l-a găsit pe bărbatul de 85 de ani mort, iar pe femeia în vârstă de 41 de ani într-o stare foarte gravă.

Criminalul fugise acasă la el, într-o comună din Neamț, unde s-a predat autorităților.

Femeia revenise recent în țară, după ce a muncit câțiva ani în Italia și în Anglia.

„Nu a auzit nimeni, nimic, căci în jurul lor, cum stau ei acolo, nu prea sunt case și care sunt, sunt mai mult goale. Pe la noi, e multă lume în vârstă, mulți au murit, tineretul a plecat în lume. De asta nu am auzit nimic”, spun sătenii.

„Se fac cercetări în acest caz pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor față de o victimă în vârstă de 85 de ani, dar și pentru o tentativă de omor, față de victima în vârstă de 41 de ani.

Urmează ca suspectul principal, care s-a predat în județul Neamț, să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, a declarat prim-procurorul, Sorin Armeanu.


EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Citește mai multe despre Crima și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii