Si-au trimis copiii sa invete in strainatateAdrian Nastase nu e singurul politician care si-a trimis copiii sa studieze peste hotare. Majoritatea politicienilor prefera ca odraslele lor sa fie scolite la universitati cu renume din Franta, Anglia, Elvetia sau chiar Statele Unite ale Americii.


Si-au trimis copiii sa invete in strainatate– Primarul Capitalei, Adriean Videanu, si-a trimis cei doi copii, pe Andrei Valentin si Diana-Alexandra, la scoala in strainatate. Democratul spune ca a ales Elvetia pentru ca odraslele sale sa nu mai fie supuse sicanelor politice.

Si-au trimis copiii sa invete in strainatate– Fostul vicepremier, senatorul PC George Copos, si-a trimis fiica, Alexandra, la Princeton, in Statele Unite ale Americii.  Copos a admis ca a luat aceasta decizie pentru ca fata lui sa devina un specialist in economie in adevaratul sens al cuvantului si sa-i poata gestiona in viitor imperiul financiar. 

Si-au trimis copiii sa invete in strainatate– Fiica fostului premier Petre Roman, Oana, a studiat Relatiile Publice la Sorbona, pentru ca in 94, cand s-a indragostit de acest domeniu, nu exista nici o facultate de gen in Romania.


Si-au trimis copiii sa invete in strainatate‘Cursurile erau tinute de oameni care lucrau in domeniu si povesteau din experienta lor, discutam despre problemele concrete pe care le-au avut la un moment dat, ne dadeau teme practice’, isi aminteste Oana despre perioada cand isi tocea coatele pe bancile celebrei universitati.


Si-au trimis copiii sa invete in strainatateSi-au trimis copiii sa invete in strainatate
– Elena, fata cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a studiat Economia in SUA, inainte sa se inscrie la un master de stiinte politice, la SNSPA. Si-au trimis copiii sa invete in strainatateSi-au trimis copiii sa invete in strainatate– Si fostul premier, deputatul PSD Adrian Nastase, si-a ‘exportat’ la studii cei doi fii. Mihnea Nastase, mezinul deputatului PSD, s-a ‘refugiat’ la scoala in Elvetia, iar Andrei Nastase frecventeaza cursurile Universitatii  Bocconi, din Milano. 

– Si copiii fostilor premieri Theodor Stolojan si Victor Ciorbea au facut cursuri in strainatate. Vlad Stolojan a absolvit Universitatea Cambridge, iar fiica fostului premier Victor Ciorbea, Oana, a ales sa studieze la Harvard, dupa ce a facut liceul in statul american Massachusetts. 

– Nici fostul ministru al muncii Marian Sarbu (psd) nu a neglijat educatia fiicei sale. Pentru a-i asigura un viitor cat mai bun, actualul deputat a trimis-o pe fata lui, Maria, sa studieze in Franta, la Sorbona.


 


 

Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
PARTENERI - GSP.RO
Momente grele pentru Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia. Calvarul a început după ce a cumpărat o casă
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
PARTENERI - PLAYTECH.RO
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Motivele aiuritoare ale crimei între interlopi
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
HOROSCOP
Horoscop 5 august 2020. Taurii fac evaluări greșite, mai ales în cauzele unor probleme din familie
RECOMANDĂRI