12 Oct. 2017 14:35 , de Cristian Burcioiu

Fosta noră a lui Sile Cămătaru a ”stors” 35.000 de lire de la un englez bogat. Pe urmă l-a anunțat că… a murit

Distribuie

Pe internet i-a sucit mințile și tot acolo, în spațiul virtual, a ieșit din viața englezului pe care l-a stors de 35.000 de lire sterline. Apoi, bucureșteanca Mihaela Petcu - fosta noră a lui Sile Cămătaru - și-a înscenat moartea ca să scape de datorie. Generosul iubit a primit trista veste prin câteva mail-uri trimise, chipurile, de niște amice extrem de îndurerate de ale româncei. Toată povestea a ieșit la iveală iar fosta nevasta a lui Mario Balint este acum cercetată pentru înșelăciune.

Câteva schimburi de mesaje au fost suficiente pentru ca Mihaela, femeia care i-a rupt inima fiu Mario, fiul celebrului interlop Sile Cămătaru, să oficializeze rapid, pe Facebook, relația cu un englez bogat. Românca a simțit potențialul financiar al bărbatului și, pentru a-i oferi privilegiul de a o cunoaște personal, l-a convins să-i trimită bani cu care, chipurile, să-și plătească drumul până în Anglia. Azi așa, mâine așa, până când englezul a scos din buzunare, pe durata câtorva luni, nu mai puțin de 35.000 de lire sterline!

Femeia și-a anunțat 'decesul' prin mail

Mai întâi, Mihaela i-a servit o poveste legată de bănci, comisioane și probleme financiare care ar ține-o pe loc în tentativa de a-i restitui banii, iar apoi, când a văzut că englezul se ține tare, i-a servit argumentul final. O boală cruntă care a țintuit-o pe un pat de spital. Românca a mers și mai departe și și-a înscenat moartea pentru a scăpa de datorie. Prietenele ei i-au transmis englezului, tot pe internet, că Mihaela lui a…murit! Motiv pentru care a îngroșat obrazul și i-a mai cerut niște bani!

'Femeia a făcut acest lucru prin intermediul mai multor adrese de mail, folosind nume false care s-au dorit a fi ale unor așa-zise prietene. Prin acele mail-uri, britanicul a fost anunțat că românca pe care nu a apucat să o cunoască personal ar fi murit. Suspecta i-a mai cerut atunci niște bani pentru cheltuielile de succesiune, vezi Doamne!, singura modalitate prin care se mai  puteau recupera cele 35.000 de lire sterline', ne-au explicat reprezentanți ai Poliției Capitalei.

Fosta noră a lui Sile Cămătaru a stat o noapte la 'răcoare'

Într-un final, britanicul a realizat că a fost escrocat de femeia care și-a înscenat moartea pentru a scăpa de datorie și a făcut, de acolo, din Anglia, o plângere  împotriva Mihaelei Petcu, caz care a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 5. După audierea în fața judiciariștilor și o noapte petrecută în arest, tânăra în vârstă de 27 de ani a fost eliberată și plasată sub control judiciar. Ea este cercetată pentru înșelăciune.


Algele pot opri infecțiile intraspitalicești. Descoperire revoluționară a cercetătorilor români de la Marea Neagră

Loading...
Comentarii