Mergi direct la conținut »
Silvio Berlusconi a ajuns la spital. Ce a pățit fostul premier italian
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Silvio Berlusconi a ajuns la spital. Ce a pățit fostul premier italian

Silvio Berlusconi a ajuns la spital. Ce a pățit fostul premier italian

Silvio Berlusconi a ajuns la spital! Fostul premierul italian a fost spitalizat în Milano, din cauza unei afecțiuni cardiace. Un purtător de cuvânt al partidului Forza Italia, formațiunea de centru-dreapta a fostului premier, a anunțat că viața acestuia nu îi este pusă în pericol.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 79 de ani, va fi supus în următoarele zile mai multor teste medicale, pentru ca doctorii să stabilească ce tratament este indicat în situația sa. Berlusconi a suferit o intervenție în Statele Unite, când avea 70 de ani, când medicii i-au instalat un stimulator cardiac.

Berlusconi a fost în patru rânduri premier al Italiei. Cu toate acestea, fostul lider italian și-a câștigat notorietatea în urma stilului său de viața extravagant, dar și a petrecerilor pline de dezmăț la care participau tinere. Mai exact, aproximativ 20 de tinere, printre care și românca Ioana Vișan, au participat în perioada 2010-2014 la petrecerile organizate în vilele lui Berlusconi.

 

Close
Închide
  Close