Conform unui comunicat de presă al parchetului, în 3 aprilie, procurorii au început urmărirea penală faţă de firma Anunţul Telefonic SRL pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de proxenetism, scrie Mediafax. În urma prezentării în faţa instanţei, judecătorii au stabilit ca firma Anunţul Telefonic SRL să nu mai aibă voie să desfăşoare activităţi de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea de proxenetism pe o perioadă de 60 de zile, respectiv interzicerea publicării anunţurilor online din cadrul subrubricii „Ea caută partener”, aflată la rubrica Matrimoniale, pe site-ul www.anunţul.ro. Potrivit procurorilor, între 24 mai 2013 şi 4 februarie 2015, site-ul www.anuntul.ro, prin modul său de structurare, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane care au postat anunţurile. Prin această acceptare de promovare a serviciilor oferite, acest site le-a facilitat persoanelor care practică prostituţia racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost. „Obţinerea de beneficii în urma prostituţiei este susţinută şi de faptul că, în cadrul rubricii „Matrimoniale” erau patru subsecţiuni: ‘Ea caută partener’, ‘El caută parteneră’, ‘Saloane masaj erotic’, ‘Prieteni, Căsătorii’, ‘Diverse’, astfel, se poate observa că subsecţiunea: ‘Ea caută partener’ a fost creată în mod distinct, fiind destinată unui alt scop decât cel pentru care un observator obiectiv ar crede că a fost înfiinţată rubrica ‘Matrimoniale’, întrucât, tot în cadrul acestei rubrici, a mai fost creată şi subrubrica ‘Prietenii, Căsătorii’ „, susţin anchetatorii.
De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate mai multe situaţii în care diferite persoane au înlesnit activităţile de prostituţie ale unor persoane de sex feminin, toate având ca liant site-ul www.anuntul.ro, în sensul că aceştia sau chiar fetele care ofereau servicii sexuale contra cost publicau anunţuri la rubrica „Matrimoniale” – subsecţiunea „Ea caută partener” şi, astfel, erau racolaţi clienţii de la care, pentru serviciile oferite, obţineau foloase materiale pe care ulterior le împărţeau cu cei ce le-au înlesnit această activitate.
„În fapt, prin intermediul unor carduri de plăţi, persoanele cercetate în cauză, au achitat anunţurile care apăreau pe site, publicate la rubrica şi secţiunea menţionată mai sus, iar, prin intermediul numerelor de telefon care însoţeau anunţurile, clienţii contactau persoanele de sex femeiesc şi obţineau, contra-cost, serviciile dorite, activitate susţinută şi înlesnită de către aceştia, astfel, urmărind şi obţinând foloase materiale semnificative pentru ei”, precizează procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Site-ul anunţul.ro este urmărit penal într-un dosar în care sunt cercetate şi alte 36 persoane: Isabele-Alina Apetri, Genoveva-Ionela Ciobanu, Mihai-Gabriel Fieraru, Marius Boldianu, Florina Mironescu, Irinel-Claudia Necula, Petruţa-Simona Matei, Corina-Alexandra Ion, Georgiana Badea, Elena Dincă, Elena-Angela Rusu, Roxana Toth, Raisa-Andrada Micloş, Tudor Dincă, Irina Deaconescu, Claudia Gocica, Paul Gocica, Mariana şi Lucian Durbală, Orlando-Constantin Văduva, Nicolae-Adrian Gioadă, Emil-Ion Verşehora, Mariana Verşehora, Antoaneta-Diana Bălan, Rodica Toader, Adelina-Ioana Neagoe, Luminiţa Rodean Jianu, Marinela Florentina Stan, Mihaela-Nicoleta Petrescu, Emanuela Florentina Petre, Tudor Răducanu, Albert-Ionuţ Paraschiv, Gheorghe-Casian Andreaş, Cătălin-Gabriel Mătărău, Mihai Leonard Boeresc, Marius Cataramă. De asemenea, se fac cercetări faţă de două societăţi comerciale.
 

La 31 de ani de la Revoluție, un fost șef militar rupe tăcerea. Șocant ce s-a întâmplat cu cadavrele soților Ceaușescu. Unde au fost aruncate
PARTENERI - GSP.RO
La 31 de ani de la Revoluție, un fost șef militar rupe tăcerea. Șocant ce s-a întâmplat cu cadavrele soților Ceaușescu. Unde au fost aruncate
ȘOC total! În ce hal a ajuns Irinel Columbeanu. Oamenii de pe stradă au rămas fără cuvinte
PARTENERI - PLAYTECH
ȘOC total! În ce hal a ajuns Irinel Columbeanu. Oamenii de pe stradă au rămas fără cuvinte
Horoscop 24 septembrie 2020. Berbecii au parte de probleme destul de ciudate în relațiile de parteneriat
HOROSCOP
Horoscop 24 septembrie 2020. Berbecii au parte de probleme destul de ciudate în relațiile de parteneriat
Un cuplu celebru, găsit fără suflare în propria casă! Ce a descoperit poliţia la faţa locului
Telekomsport
Un cuplu celebru, găsit fără suflare în propria casă! Ce a descoperit poliţia la faţa locului