MENIU CAUTĂ

Şmecherul cu bolid a primit 29 de zile de puşcărie

Distribuie

Aflat în mașina Poliției, tânărul s-a plâns că a primit un pumn în gură de la prietenii victimelorBanii ce i-au permis ca, la 20 de ani, să conducă maşini puternice, extrem de scumpe nu l-au mai ajutat de această dată pe Andrei, care va sta în spatele gratiilor 29 de zile.
Asta după ce, sâmbătă dimineaţa, tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism, apoi a ricoşat într-un taxi care staţiona regulamentar. Ulterior, a mai lovit un taxi. Bilanţul: trei persoane rănite grav, iar şoferul unui taxi, ca şi pasagera care urma să urce în maşină au murit pe loc.
Imediat după accident, tânărul a refuzat constant să colaboreze cu poliţiştii şi nici n-a vrut să sufle în etilotest, arătând că are buza spartă în urma unui pumn primit la locul faptei.

Taximetristul urma să se căsătorească

Acum, familiile celor pe care i-a ucis se pregătesc de înmormântare. Taximetristul spulberat ar fi foto: Ziarul Financiarurmat să se căsătorească anul viitor, iar fata este plânsă de mama ei. ”N-am nevoie de banii lui, nici un ban din lumea asta nu îmi acoperă ce mi-a făcut el mie”, a spus, îndurerată, mama tinerei.

Tatăl băiatului e bancher!

Andrei Traian Andronie este fiul bancherului Jean Andronie (foto), care a fost vicepreşedinte executiv al BCR. Jean Andronie a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte executiv al Băncii Feroviara.

Citește mai multe despre BMW (Bayerische Motoren Werke) pe Libertatea.

Comentarii