Mergi direct la conținut »
Polițiștii au tras focuri de armă asupra unui șofer care nu a oprit la semnalul lor, pe DN 2. Era băut și conducea cu viteză
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițiștii au tras focuri de armă asupra unui șofer care nu a oprit la semnalul lor, pe DN 2. Era băut și conducea cu viteză

Polițiștii au tras focuri de armă asupra unui șofer care nu a oprit la semnalul lor, pe DN 2. Era băut și conducea cu viteză

Un bărbat de 42 de ani din Roman, judeţul Neamţ, a fost urmărit de poliţişti, cu focuri de armă, în această seară. Şoferul, care nu a oprit la semnalul agenților, avea o alcoolemie de 1,02 mg/litru și fusese surprins de radar cu 165 km/h.

De Dragoș Tănase,

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău au oprit autoturismul, care circula cu viteză foarte mare, pe DN 2 E 85, pe direcţia Bacău-Roman, aparatul radar înregistrând viteza de 165 km/oră.

În momentul în care a fost oprit, şoferul a întors şi a plecat de la faţa locului, spre localităţile Bacău, Buhuşi, Piatra Neamţ şi Roman, fiind urmărit de poliţişti, informează Mediafax. Focurile de armă au produ pagube autoturismului.

Autoturismul s-a deplasat pe străzi lăturalnice din orașul Roman, iar la scurt timp acesta a fost găsit de oamenii legii abandonat şi încuiat.

Poliţiştii din Bacău şi Neamţ au efectuat cercetări, în urma cărora şoferul a fost identificat în localitatea Horia, judeţul Neamţ.

Şoferul prins a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Recent, un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest pe autostrada A3 București-Ploiești. Află ce alcoolemie avea bărbatul! (VIDEO)


Citește și:

Presa americană: Interzicerea avorturilor va transforma SUA în „România comunistă”. Medic român: „Pentru o femeie, orice contact sexual însemna doar panică și durere”


 

Close
Închide
  Close