Mergi direct la conținut »
Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest pe autostrada A3 București-Ploiești. Ce alcoolemie avea bărbatul / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest pe autostrada A3 București-Ploiești. Ce alcoolemie avea bărbatul / VIDEO

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest pe autostrada A3 București-Ploiești. Ce alcoolemie avea bărbatul / VIDEO

Incident neobișnuit, produs luni pe autostrada A3 București-Ploiești. Un șofer, care a fost prins băut la volan, a leșinat în timp ce sufla în etilotest. 

De Răzvan Mihalașcu,

Tânărul a căzut lat, sub ochii polițistului care îi verifica alcoolemia. După ce și-a revenit, a fost înștiințat de agent că trebuie să meargă la spital pentru identificarea concentrației de alcool din sânge, notează stirileproprahova.ro.

Aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,17 miligrame de alcool în aerul expirat. Din acest motiv, șoferul prins băut pe autostrada A3 București-Ploiești a rămas fără permis pentru 90 de zile.

O cosmeticiană din Marea Britanie le-a spus polițiștilor că nu poate să sufle în etilotest deoarece are buzele prea mari. Șoferița mirosea a alcool, așa că oamenii legii au dus-o la secție pentru verificări.

sursă foto: captură video stirileproprahova.ro


Citește și:

DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”


 

Close
Închide
  Close