Mergi direct la conținut »
Șofer de autobuz din Constanța, fotografiat în timp ce bea alcool la volan. Gestul care l-ar putea lăsa fără loc de muncă / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șofer de autobuz din Constanța, fotografiat în timp ce bea alcool la volan. Gestul care l-ar putea lăsa fără loc de muncă / FOTO

Șofer de autobuz din Constanța, fotografiat în timp ce bea alcool la volan. Gestul care l-ar putea lăsa fără loc de muncă / FOTO

Un șofer de autobuz din Constanța a fost fotografiat de pasageri în timp ce bea alcool la volan. Chiar în timpul cursei, conducătorul auto nu a ezitat să bea o băutură alcoolică cu suc de mere.

De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul a avut loc, duminică, pe ruta autobuzului 5-40 din Constanța. Călătorii s-au arătat indignați, după ce l-a văzut pe șofer cum bea dintr-o sticlă cu alcool, în timp ce conducea.

Unii dintre ei l-au fotografiat, iar imaginile au ajuns și în posesia conducerii Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanța (RATC). O echipă specializată a fost trimisă la fața locului pentru a-l testa pe șofer cu etilotestul, relatează Replica.

Rezultatul a arătat că în sticlă nu se afla sau ceai sau apă, ci o băutură ce conține 4,5 la sută alcool.

Bărbatul riscă să-și piardă locul de muncă.

„Echipa noastră de asistență a mers în trafic, acolo unde se afla autobuzul condus de conducătorul auto fotografiat, l-au testat cu aparatul Drager, un etilometru exact ca cel folosit de polițiști, un aparat omologat. Echipa noastră l-a testat, rezultatul măsurării arată 0,04 mg/l. A fost coborât de la volan, urmează ca o comisie să urmeze procedura uzuală pentru această situație. Riscă să i se desfacă contractul de muncă. A dat declarație, a recunoscut că a băut dintr-o sticlă de cidru. Nu este normal să se întâmple acest lucru. Vom avea o reacție cât se poate de fermă. De când sunt eu manager la RATC e prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu s-a mai întâmplat până acum”, a declarat, pentru sursa citată, directorul RATC, Bogdan Niță.

În aprilie 2018, un șofer al Societății de Transport Public Timișoara, care conducea un autobuz plin cu călători, a fost prins beat la volan. Bărbatul de 57 de ani a fost dus la spital și s-a ales cu dosar penal.

sursă foto: Replica


Citește și:

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Close
Închide
  Close