MENIU CAUTĂ

Șoferiță de 21 de ani, prinsă cu 170 de kilometri la oră, în Constanța. A devenit pieton

Distribuie

O tânără de 21 de ani a bătut recordul vitezei, la categoria șoferițelor. Ea a fost prinsă de radar cu 170 de kilometri la oră într-o zonă unde limita de viteză era de 90 de kilometri la oră. Ca și cum nu ar fi fost suficient, a depășit un alt autoturism pe linia continuă, în timp ce zbura cu viteza amețitoare. A fost oprită într-un final și are de plată o amendă de 4.350 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 150 de zile.

Tânăra de 21 de ani a fost surprinsă de poliţiştii constănţeni în timp ce depăşea, pe linie dublă continuă, cu viteză de 170 km/h, pe DN 2A. Ea nu a oprit inițial la semnalele agenţilor, ci ulterior a fost trasă pe dreapta de către un alt echipaj.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, șoferița se deplasa, duminică după-amiază, la volanul unui autoturism cu numere de Spania, din direcţia localităţii Mihail Kogălniceanu către Ovidiu, unde limita este de 90 km/h, relatează Mediafax.

La un moment dat, a fost surprinsă de poliţiştii rutieri constănţeni în timp ce depăşea pe marcajul dublu continuu, având o viteza de 170 km/h”, au explicat polițiștii.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: Cum a reușit un hacker să lase o țară întreagă fără internet. Pedeapsa primită de Daniel


 

Comentarii