Mergi direct la conținut »
Șoferul din Beiuș care a provocat accidentul în care a murit o tânără portugheză a făcut o depășire neregulamentară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șoferul din Beiuș care a provocat accidentul în care a murit o tânără portugheză a făcut o depășire neregulamentară

Șoferul din Beiuș care a provocat accidentul în care a murit o tânără portugheză a făcut o depășire neregulamentară

Poliția din Ungaria care a anchetat condițiile în care s-a produs accidentul de la Cegled în care a fost implicat un microbuz plin de elevi a ajuns la concluzia că șoferul din Beiuș a făcut o depășire neregulamentară.

Cei 11 elevi și patru profesori care au venit la Beiuș în cadrul unui schimb de experiență au trecut prin momente cumplite ieri. Microbuzul lor s-a lovit de remorca unui autotren. O adolescentă portugheză, în vârstă de 16 ani, a suferit răni grave și a murit pe loc. Un băiat italian a ajuns la spital. 

Andres Tamas, de la poliția maghiară, a explicat că șoferul român a intrat într-o depășire neregulamentară, a notat bihoreanul.ro. „Șoferul a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de remorca autotrenului”, a spus Tamás, pentru site-ul tenyek.hu. 

Pe respectiva porțiune de drum se efectuează lucrări, iar şoferul, probabil, n-a știut în momentul în care a intrat în depăşire,  că şoseaua are câte o bandă pe sens, şi nu câte două.

Laura Braganca era fiica unui profesor al Universității din Algarve.


Mărturii despre motivul pentru care românii dau șpagă la spital. Doctor: „Înainte de ’89, ca și acum, era un lucru, hai să zicem, de notorietate”

Close
Închide
  Close