Mergi direct la conținut »
Ultimele cifre din sondaje, ora 16.00: diferența crește la 25%, cu aportul diasporei câștigătorul poate ajunge la două treimi din voturi!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ultimele cifre din sondaje, ora 16.00: diferența crește la 25%, cu aportul diasporei câștigătorul poate ajunge la două treimi din voturi!

Cele mai recente cifre centralizate de institutele de cercetare care fac exit-poll arată că putem asista la cea mai convingătoare victorie prezidențială din ultimii 20 de ani!

De Elena Petre,

Cifrele cele mai recent colectate arată o diferență de aproximativ 25% între candidați, iar, dacă ritmul se păstrează, ecartul poate crește cu încă 3 procente până la ora 21, la închiderea urnelor.

Aceste date nu includ diaspora, acolo unde se vor aduna încă 8%. Asta înseamnă că, în total, câștigătorul poate ajunge la două treimi din voturi, un rezultat greu de gestionat de către pierzător, reprezentantul celui mai mare partid de stânga din România.

Niciodată din 1989 și până azi un candidat al stângii nu a fost în pericol de a pierde alegerile prezidențiale la un asemenea scor!

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Close
Închide
  Close