Mergi direct la conținut »
Sora Elenei Gheorghe și fetița ei au fost externate. Ana a născut în urmă cu 4 zile. Cum arată micuța
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sora Elenei Gheorghe și fetița ei au fost externate. Ana a născut în urmă cu 4 zile. Cum arată micuța

Sora Elenei Gheorghe și fetița ei au fost externate. Ana a născut în urmă cu 4 zile. Cum arată micuța

Sora Elenei Gheorghe și fetița ei au fost externate. Ana Pîrvulescu a născut în urmă cu patru zile o fetiță perfect sănătoasă. Artista a postat pe contul de socializare o imagine din spital, alături de care a scris un mesaj.

„Și visul a devenit realitate… Ieri am plecat cu minunea noastră acasă. Pitica noastră e superbă, are buze cărnoase, năsuc mic, păr bogat și negru și ochii mari. Mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dăruit! Sănătate și fericire tuturor!”, a scris Elena Gheorghe în dreptul unei fotografii în care apare alături de sora ei, dar și de Mărioara Man Gheorghe, mama lor.

Să vă trăiască minunea! , Mult noroc în viață ,  Mult noroc și iubire în viață , Sănătate și fericire alături de copiii tăi și de familie”, au transmis fanii Elenei Gheorghe.

Citește și

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

 

Close
Închide
  Close