Mergi direct la conținut »
FOTO | Sora Reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, a murit. Cel mai probabil ea s-a sinucis Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Sora Reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, a murit. Cel mai probabil ea s-a sinucis

FOTO | Sora Reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, a murit. Cel mai probabil ea s-a sinucis

Inés Zorreguieta, sora Reginei Máxima a Țărilor de Jos, a murit. Din primele informații apărute în presa din străinătate, Inés s-ar fi sinucis. 

Sora mai mică a Reginei Máxima a Olandei, Inés Zorreguieta, a fost găsită moartă în casa ei din Buenos Aires miercuri seara, potrivit dailymail.co.uk.

Inés lucra pentru guvernul din Argentina, în cadrul Ministerului Dezvoltării Sociale. Un purtător de cuvânt al guvernului olandez a confirmat moarte femeii de 33 de ani, adăugând că „probabil a fost vorba de o sinucidere”.

Se crede că sora Reginei Máxima a Olandei suferea de depresie și de probleme mintale. Trupul ei a fost scos din casa și a fost dus la morgă pentru a fi examinat de medicii legiști.

Inés Zorreguieta era cea mai mică dintre cei șapte copii ai lui Jorge Zorreguieta și  María del Carmen Cerruti. De asemenea, ea era nașa Prințesei Ariane, fata de 11 ani a Reginei Olandei. 

Regina Máxima a Țărilor de Jos este soția regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos. La 30 aprilie 2013, după abdicarea reginei Beatrix și urcarea pe tron a soțului ei ca regele Willem-Alexander, Máxima a devenit regină consort a Țărilor de Jos.


VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close