Mergi direct la conținut »
Soția lui Mihai Constantinescu, detalii despre starea de sănătate a artistului. „Nu mă mișc de lângă soțul meu, la spital”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Soția lui Mihai Constantinescu, detalii despre starea de sănătate a artistului. „Nu mă mișc de lângă soțul meu, la spital”

Soția lui Mihai Constantinescu, detalii despre starea de sănătate a artistului. „Nu mă mișc de lângă soțul meu, la spital”

Mihai Constantinescu se află în continuare internat în spital, după ce în urmă cu două săptămâni i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Soția acestuia a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei.

„Mihai se simte acum bine, este tot internat. Trebuie să urmeze un tratament care o să mai dureze câteva zile, după care va fi externat. Nu mă mișc de lângă soțul meu, la spital”, a declarat Simona Secrier (49 de ani), partenera de viață a lui Mihai Constantinescu, potrivit Click.ro.

Cântărețul s-a mai confruntat cu probleme cardiace. În urmă cu nouă ani, i s-au montat două valve, la o clinică din Târgu Mureș. „Sunt bine şi o să fiu şi mai bine. Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine. Doresc să fie fericiţi cei care ne ascultă şi să aibă o primăvară frumoasă. Când voi pleca de aici voi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară. Trebuie să termin tratamentul şi apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presă nu este adevărat”, a spus Mihai Constantinescu la Antena Stars, zilele trecute.

Citește și

ANALIZĂ | Răzvan Burleanu, 5 ani de mandat în fruntea FRF. Multe promisiuni, puține calificări

 

Close
Închide
  Close