MENIU CAUTĂ

Soția protestatarului mort a făcut primele declarații. Când a început bărbatul să se simtă rău

Distribuie

Soția protestatarului mort a făcut primele declarații. Potrivit acesteia, bărbatul s-a simțit rău la patru zile după ce a ajuns acasă de la protest.

Departamentul pentru Situații de Urgență a făcut mai multe precizări în cazul lui Ilie Gâzea, bărbatul de 68 de ani, din Turnu Măgurele, care a murit după ce ar fi inhalat gaze lacrimogene la protestul din 10 august, din Piața Victoriei. DSU confirmă că bărbatul a primit ajutor medical la data respectivă, în timpul manifestației, după ce s-a prezentat la un echipaj SMURD cu sângerare nazală. Potrivit DSU, bărbatul a refuzat pe semnătură transportul la spital.

Femeia spune că soțul ei a avut probleme din cauza gazelor folosite de jandarmi la protest, dar a refuzat să meargă la spital. După ce a ajuns acasă a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că a decis să-l ducă la spital. Acolo medicii i-a spus că deteriorarea stării lui de sănătate nu are alegătură cu gazele folosite la protest.

„Au protestat pașnic, au strigat fiecare ce nedreptăți au avut ei, ce dorește de la țara asta ca să meargă bine și după aceea au început să tragă cu gaze și a inhalat gaze. Mi-a povestit că i-a dat sânge pe nas și pe gură. Cineva de lângă el l-a luat și l-a dus la o ambulanță. Acolo i-au oprit hemoragia și i-a spus să se interneze, dar nu a vrut”, a spus femeia la Antena 3.

La spital, bărbatul a povestit că a fost în Piața Victoriei și a inhalat gaze lacrimogene, însă medicii i-au spus că simptomele sale nu sunt cauzate de gazele inhalate.

FOTO: Facebook/Claudiu Daniel 

Citește și

Sursă românească de lângă magnatul Tesla: Elon Musk este presat să se despartă de cântăreața Grimes ca să rămână în fruntea companiei!

 

Citește mai multe despre Declarații și proteste pe Libertatea.

Comentarii