Mergi direct la conținut »
Soția unui preot din Constanța s-a sinucis în Săptămâna Mare. Gest extrem, la șase luni după ce a născut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Soția unui preot din Constanța s-a sinucis în Săptămâna Mare. Gest extrem, la șase luni după ce a născut

Soția unui preot din Constanța s-a sinucis în Săptămâna Mare. Gest extrem, la șase luni după ce a născut

Dramă fără margini în familia unui preot din Constanța, chiar în Săptămâna Patimilor. Soția părintelui Vladimir Florea s-a spânzurat, la vârsta de 37 de ani. În urmă cu șase luni, femeia a adus pe lume un băiețel.

De Răzvan Mihalașcu,

Anca-Ştefania Florea locuia împreună cu familia într-o casă din comuna Valu lui Traian. Miercuri, tânăra de 37 de ani a fost găsită spânzurată în casă de rude care a sunat speriate la 112.

Medicii chemați de urgență nu au mai reușit să o readucă la viață pe tânăra mamă.

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, au precizat reprezentanții Poliției Constanța, conform observator.tv.

În perioada 2011-2013, preotul Vladimir Florea, soțul femeii, a slujit la biserica din localitatea Oituz. Mai apoi, părintele a fost transferat la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa. Reprezentanții Arhiepiscopiei l-au acuzat de rânduieli nebisericeşti, motiv pentru care au decis să-l țină sub observație canonică.

La presiunea enoriașilor care au venit la Arhiepiscopie, reprezentanții Bisericii i-au permis părintelui Florea să oficieze din nou slujbe.

Părintele Vladimir Florea a publicat un mesaj pe Facebook după moartea soției sale.

„Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blîndă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central”, a scris preotul Vladimir Florea.

Vineri, procurorul Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5 al sediului instituției.

 


Citește și:

Stai acasă de Paște? Iată ce filme poți vedea la televizor în minivacanța de sărbători


 

Close
Închide
  Close