Mergi direct la conținut »
Sinucidere la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sinucidere la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5

Sinucidere la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5

Procurorul Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5 al sediului instituției. 

De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE ora 14:35. Parchetul General a anunțat oficial, într-o postare pe Facebook, că moartea violentă a procurorului Ramona Bulcu este cercetată de anchetatori. Totodată, oficialii instituției au transmis că sunt alături de familia fostului purtător de cuvânt al Parchetului General.

Primul apel la 112 a fost dat la ora 11:33 de o persoană care a spus că o femeie amenință că se aruncă de la etajul sediului Parchetului General. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, printre care şi un echipaj de Terapie Intensivă SMURD.

Fotografii: Sorin Cioponea

Până la sosirea echipajelor, femeia s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă pe Facebook relatarea cutremurătoare a unui martor.

„Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «cateva minute bune».

Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre.

Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat.

În cădere s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu.

(Detaliile mi-au fost relatate de un martor la toata povestea.)”, a scris jurnalistul Ovidiu Vanghele, pe Facebook.

Apropiații spun că Ramona Bulcu era bolnavă și slăbise foarte mult în ultima perioadă.

Potrivit Antena 3, la Parchetul General a avut loc recent un control al Inspecției Judiciare. Potrivit aceleiași surse, procurorul suferea de depresie, după ce rămăsese fără funcția de purtător de cuvânt.

Ramona Bulcu avea doi copii, un băiat și o fată, ambii fiind studenți.

În luna martie, procurorul DNA Timișoara Tamas Schiffbeck a murit după ce s-a aruncat de la etajul 6 al instituției în care lucra.

sursă foto: mediere.net


Citește și:

BREAKING NEWS: Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților


 

Close
Închide
  Close