MENIU CAUTĂ

Spectacole gratuite, muzică și ateliere de creație, pe Calea Victoriei

Distribuie

Spectacole gratuite, muzică și ateliere de creație, pe Calea Victoriei din Capitală, în acest weekend, pe 2 și 3 iunie. Astfel că, una dintre cele mai frumoase artere ale Bucureștiului a devenit pietonală.

Manifestări artistice, ateliere de creație și spectacole de teatru au avut loc sâmbătă pe traseul dintre strada George Enescu până în Piața Victoriei. Mii de turiști și bucureșteni deopotrivă au fost prezenți astăzi, la evenimentul „La pas pe Calea Victoriei” pentru că intrarea este gratuită.

Calea Victoriei

Evenimentul organizat Primăria Capitalei are loc sâmbătă și duminică, între orele 10 și 21. În acest interval, traficul rutier va fi restricționat pe Calea Victoriei care redevine pietonală, fiind animată de activități și manifestări artistice pe întreg traseul, din Strada George Enescu, până în Piața Victoriei.

Calea Victoriei

Nu vor lipsi atelierele de creație, precum atelierul de puzzle, atelierul modelaj în plastelină, atelierul de decorare planșe cu praf de marmură, picturi pe față, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar nici jocurile stradale, spre bucuria copiilor.

O serie de evenimente sunt organizate de Ziua Copilului în București. În parcuri, în mall-uri, în liberării, peste tot se întâmplă ceva. Libertatea îți spune ce poți face pe 1, 2 și 3 iunie în București.

Foto: Dumitru Angelescu

Citește mai multe despre calea victoriei și spectacole pe Libertatea.

Comentarii