Mergi direct la conținut »
Pacienții vin să se interneze și muncitorii continuă lucrările de reabilitare la spitalul din Suceava, unde sunt peste 50 de persoane infectate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pacienții vin să se interneze și muncitorii continuă lucrările de reabilitare la spitalul din Suceava, unde sunt peste 50 de persoane infectate

Pacienții vin să se interneze și muncitorii continuă lucrările de reabilitare la spitalul din Suceava, unde sunt peste 50 de persoane infectate

Un jurnalist Libertatea a mers la Spitalul Județean Suceava, la scurt timp după ce informația că peste 40 de persoane, cadre medicale și pacienți, sunt infectate a devenit publică și ministerul a anunțat că unitatea se închide temporar.

De Mircea Barbu,

Ieri fuseseră depistați, în același spital, 11 medici și asistente pozitivi la coronavirus.

Mai multe persoane care lucrează în spital continuau să vină, la ora prânzului, la muncă, fără să știe ce s-a întâmplat exact.

De asemenea, la intrări și în curtea spitalului se aflau mai mulți pacienți, care veniseră să se interneze, dar și rude ale celor deja internați, care aduceau haine, mâncare sau medicamente. Unii habar nu aveau de cazurile de coronavirus din spital, alții aflaseră zvonuri și erau speriați.

Pe parcursul unei ore, mai mulți medici au sosit la unitatea medicală.

Între timp, muncitorii care se ocupau de renovarea si reabilitarea spitalului, continuau să lucreze, fără măști, fără echipamente de protecție și fără să fi fost anunțați despre ce se întâmplă în spital.

Vă reamintim, e alertă la Ministerul Sănătății. După ce ieri fuseseră depistați 11 medici și asistente, astăzi au venit rezultatele și pentru tranșa a doua, unde au apărut 40 de noi cazuri, pacienți și marea parte personal medical.


Close
Închide
  Close