De Paul Tecuceanu,

La protest participă medici şi personal TESA, iar activitatea medicală şi cea de pază a pacienţilor nu ar fi afectată.

“Nu este afectată activitatea medicală, nici cea de hrană şi nici cea de pază a pacienţilor”, a dat asigurări directorul economic al Spitalului Săpoca, Vlad Laurenţiu Nicolae, care se numără printre protestatari.

Printre altele, oamenii reclamă faptul că șefa lor are probleme penale mai vechi. Conform acestora, pe numele Cristinei Păun au fost deschise două dosare penale pentru fapte comise ca angajat al acestui spital, pe vreme a când ocupa funcția de director economic, motiv pentru care a şi fost demisă.

Conform liderului sindical Mariana Spoială, Cristina Păun a făcut cheltuieli nejustificate. Aceasta ar fi comandat 3.000 de combinezoane de protecţie, în condiţiile în care nu există nici un pacient cu coronavirus.

Un echipaj de Poliţie, chemat la fața locului de Cristina Păun, nu a putut intra în spital, după ce oamenilor legii li s-a măsurat temperatura.

Un memoriu a fost depus la Ministerul Sănătăţii, cei peste 100 de semnatari avertizând că demisionează dacă Cristina Păun nu este revocată din funcţie. Directoarea i-a notificat pe contestatari că încalcă reglementările impuse odată cu instituirea stării de alertă.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor