Mergi direct la conținut »
SRI și MAI s-au „duelat” în mesaje de 1 martie. „Nu ignorați vestitorii atipici”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > SRI și MAI s-au „duelat” în mesaje de 1 martie. „Nu ignorați vestitorii atipici”

SRI și MAI s-au „duelat” în mesaje de 1 martie. „Nu ignorați vestitorii atipici”

Instituțiile statului s-au întrecut vineri în mesaje de 1 martie, dar două dintre ele au ajuns să se „dueleze” pe Facebook. Serviciul Român de Informații a vrut să transmită doamnelor și domnișoarelor un mesaj original așa că a folosit...un mărțișor sub acoperire. În locul ghioceilor, SRI a prezentat un buchet de....ridichi, împreună cu mesajul „Nu ignorați vestitorii atipici”.

De Mihai Niculescu,

Cu siguranță, nimeni nu a ignorat mesajul de mărțișor, iar comentariile de pe rețeaua de socializare nu au întârziat să apară. Însă replica a venit de unde toată lumea se aștepta mai puțin, adică de la colegii din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Responsabilii cu imaginea MAI au folosit o urare clasică cu ghiocei, alături de mesajul „păstrăm tradiția”.

Cu adevărat interesant a fost însă mesajul de sub fotografie, dedicat în exclusivitate SRI: „Nu vrem să fim atipici! O primăvară frumoasă să aveți”.


Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor


 

Close
Închide
  Close