Andreea Marin, 27 de ani, ne pregateste o noua surpriza de proportii. Dupa ce in vara a infruntat capriciile naturii si destinul, urcand pe Kilimanjaro, peste doar cateva luni o vom vedea si in postura de vedeta de cinema, dupa ce in ultimii ani ne-a delectat in special cu aparitiile sale la televiziune – unde a devenit o vedeta de prim rang.
Debutul in lumea celei de-a saptea arte a celei considerate cea mai sexy romanca a momentului se va produce in prima parte a anului viitor. Si nu oricum, ci sub auspicii dintre cele mai favorabile. Astfel, Andreea ar urma sa colaboreze chiar cu producatori de la Hollywood, acestia remarcand-o in urma cu doi sau trei ani, pe vremea cand Andreea a comentat de la Los Angeles una din ultimele editii ale decernarii premiilor Oscar din mileniul trecut.
Americanii au urmarit evolutia romancei si dupa ce au aflat ca aceasta a avut si curajul sa-si invinga limitele si natura au decis sa-i faca o propunere speciala. Aceea de a interpreta rolul unui reporter care trebuie sa invinga o serie de greutati pentru a-si implini misia. „Ma tenteaza foarte tare ideea de a juca intr-un film artistic”, ne-a declarat in exclusivitate Andreea Marin, care a adaugat ca tratativele cu americanii sunt in plina desfasurare. Potrivit indragitei vedete, filmarile ar urma sa aiba loc in primele luni ale lui 2002, atat in Romania, cat si in Statele Unite. Andreea isi va pregati cu multa grija debutul, tinand cont si de faptul ca va continua, aproape sigur, sa prezinte „Surprize, surprize”.

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile