Mergi direct la conținut »
Stare de urgență în Danemarca, în urma unei răpiri. Trafic oprit pe două poduri și curse de feribot suspendate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Stare de urgență în Danemarca, în urma unei răpiri. Trafic oprit pe două poduri și curse de feribot suspendate

Stare de urgență în Danemarca, în urma unei răpiri. Trafic oprit pe două poduri și curse de feribot suspendate

Poliţia daneză a închis vineri, 28 septembrie, temporar, traficul pe două poduri importante, principala staţie feroviară din capitala Copenhaga şi serviciile de feribot din Danemarca înspre Suedia şi Germania. Măsurile care survin, potrivit unui ziar suedez, în cadrul unei operaţiuni legate de un caz de răpire.

Poliţia a anunţat, pe Twitter, că după această operaţiune se pregăteşte redeschiderea Podului Oresund, care leagă Danemarca şi Suedia, şi a staţiei feroviare din Copenhaga, relatează Agerpres.

Operatorul feroviar din Danemarca a menţionat, tot pe Twitter, că ar putea schimba traseul trenurilor către şi dinspre insula Zealand.

Poliţia nu a dat explicaţii pentru aceste închideri temporare, însă ziarul suedez Aftonbladet, care citează surse anonime, a scris că poliţia caută un automobil Volvo, înmatriculat în Suedia, care ar fi fost folosit într-o răpire.

Forţele armate daneze au participat de asemenea la operaţiune, a declarat un purtător de cuvânt, fără a da alte detalii.

Și spărgătorii români au băgat spaima în danezi. Anul acesta, de Paște, sunt lansate avertizări online legate de hoții care bântuie prin cartierele din Copenhaga.

În luna ianuarie, a avut loc și un incident de securitate, fiind o alertă la ambasada SUA din Copenhaga.


Citește și: Reporterul Libertatea – GSP agresat de bodyguarzii lui Dragnea jr.: „N-am apucat vremea Scorniceștiului!”


 

Close
Închide
  Close