Mergi direct la conținut »
STB introduce linie de autobuz în Pipera și trimite mai multe tramvaie pe liniile 16 și 36
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

STB introduce linie de autobuz în Pipera și trimite mai multe tramvaie pe liniile 16 și 36

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va introduce, începând cu data de 8 iulie, linia de autobuz 343, pe ruta Institutul Oncologic - Platforma Pipera, şi va suplimenta numărul tramvaielor de pe liniile 16 şi 36, potrivit unui comunicat al STB.

De Dragoș Tănase,

Autobuzele vor urma traseul şoseaua Fundeni, şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, şoseaua Pipera, şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi şoseaua Fundeni.

STB spune că a luat această decizie ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), pentru creşterea capacităţii de transport.

De asemenea, tot de luni, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 şi 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la opt minute pe linia 16 şi la zece minute pe linia 36.

În ceea ce privește transportul în comun din zona Pipera, Metrorex a anunțat recent că „extinderea cu câteva staţii a Magistralei 2 (M2) în zona Pipera este o prioritate”.

Foto: Vlad Chirea


Citește și:
Primăria Sectorului 2 vrea mai multe ieșiri la stația de metrou Pipera și o linie directă STB Obor – Pipera, pentru a reduce aglomerația din subteran

#salvatipipera | Apel pentru construirea unei căi de acces suplimentare la stația de metrou Pipera. „Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple o nenorocire”

#salvatipipera. Exproprierea terenurilor pe Șoseaua Fabrica de Glucoză costă dublu față de lucrarea propriu-zisă


Close
Închide
  Close