Mergi direct la conținut »
Stevie Wonder a anunțat, în timpul unui concert, că va suferi un transplant de rinichi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Stevie Wonder a anunțat, în timpul unui concert, că va suferi un transplant de rinichi

Stevie Wonder a anunțat, în timpul unui concert, că va suferi un transplant de rinichi

Cântăreţul Stevie Wonder, în vârstă de 69 de ani, a anunțat că va fi supus unui transplant de rinichi în toamna acestui an. Dezvăluirea a fost făcută chiar în timpul unui concert pe care l-a susţinut sâmbătă seară la Londra.

De Dragoș Tănase,

„Deci se va întâmpla acest lucru: voi suferi o intervenţie chirurgicală. Voi fi supus unui transplant renal în septembrie anul acesta. Nu vreau să mai aud speculaţii. Vă spun eu ce se întâmplă. Mă simt bine. Sunt bine, totul e bine. Am găsit un donator şi totul e bine. Vreau să ştiţi că am venit aici pentru a vă transmite dragostea mea şi pentru a vă mulţumi pentru dragostea voastră”, a spus celebrul artist american în faţa spectatorilor prezenţi la concertul său, în Hyde Park din Londra,
organizat în cadrul Festivalului British Summer Time.


Zvonurile privind starea de sănătate a lui Stevie Wonder circulă de mai mult timp, după ce o sursă a declarat pentru publicaţia Detroit Free Press că acesta are o problemă „serioasă, dar tratabilă”.

Luna trecută, o altă sursă a declarat că artistul suferă de insuficienţă renală şi că face deja dializă, precizează Mediafax.

Stevie Wonder, care a orbit la puţin timp după naştere, a învăţat încă de la vârsta de 9 ani să cânte la muzicuţă, pian şi tobe.

De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de melodii ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

Renumit pentru piesele de succes „Superstition”, „I Just Called to Say I Love You” şi „My Cherie Amour”, Stevie Wonder este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul.

Concertul de la Londra este al doilea dintr-o serie de cinci, care va include astăzi un spectacol susținut de Barbra Streisand, apoi va cânta cu trupa „Florence & The Machine”, pe 13 iulie, și alături de Robbie Williams, o zi mai târziu, informează Variety.com, care precizează că după aceea nu va mai susţine concerte o perioadă.

Anul trecut, în septembrie, un concurent italian de la X Factor România a povesti cum l-a cunoscut pe Stevie Wonder.


Citește și:
Stevie Wonder se însoară din nou, la 67 de ani

Sorina Pintea spune că există un dosar de cercetare penală în cazul lui Arșinel, care a făcut transplant de rinichi în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare: „Nu cred că e cazul să facem spectacol public”


Close
Închide
  Close